VLOERVERWARMING NIJMEGEN.NL

WIJ HEBBEN DE LEIDING

VOOR EEN AFSPRAAK OF INFORMATIE BEL 0683000698De totale oplossing

Vloerverwarming-Nijmegen.nl heeft voor U als consument de totale oplossing. Wij verzorgen ten eerste de complete vloerverwarming installatie, wij verwijderen de radiatoren en kunnen op een verdiepings vloer eventueel thermostaat kranen op de bestaande radiatoren plaatsen.
Mochten er in de woning overal al thermostatische radiator kranen zitten dan plaatsen wij een Bypass bij de vloerverwarmingsverdeler.

Tevens plaatsen wij altijd 2 grote ontluchtings punten om de werking van de vloerverwarming te garanderen want lucht in een systeem is voor een vloerverwarming en een warmte pomp of CV ketel funest.

Om extra te besparen plaatsen wij altijd een automatische pompschakelaar, dit scheelt U in stroomkosten en in de zomer draait 1 x per 24 uur de pomp  5 minuten ook als er geen warmtevraag is zodat de pomp nooit vast kan gaan zitten.

Wil U vloerverwarming laten infrezen ? Wij regelen voor U een onderaannemer die de sleuven netjes kan dicht smeren.
Heeft U de keuze laten vallen op een vloerverwarmings systeem waar een nieuwe Zand/cement vloer op komt? Wij regelen de vloer smeerder meteen na onze werkzaamheden. Dit bespaard U tijd en veel geregel.

Tevens Kunnen wij ook complete CV installaties of warmte pompen plaaten, kijk hier bij Flex-installaties

Alle zorgen zijn weg en wij maken het totaalplaatje compleet.

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram